Din elektriker i Oslo og Viken

ELWO AS - "Electrical Works"


ELWO AS er et autorisert elektroinstallatørfirma som ble etablert i 2019 og teller i dag 10 ansatte. Vårt hovedfokus ligger i rehabilitering og nyinstallasjon av elektriske anlegg for privatkunder, næring og industri. Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid. Vårt konkurransefortrinn er at vi kan komme raskt, og utfører kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser.

 


Hva gjør oss best i Oslo?

Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og moderne utstyr, samt alt av spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet. Vi har som mål å alltid være oppdatert når det kommer til forskrifter og kursing, så våre montører gjennomfører årlig alt av nødvendige kurs og lisenser. Ved ferdigstilling av arbeid mottar du en sluttkontroll og samsvarserklæring. Dette for å kvalitetssikre at installasjonen er i henhold til lover og forskrifter.

Målsettingen for vår virksomhet er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, godt fulgt opp med råd og tips. At vi har en lojal og stabil kundekrets, tar vi som et tegn på at vi leverer godt håndverk.

 

Ta kontakt for gratis befaring enten det er små oppgaver eller større prosjekter.

Vi bruker informasjonskapsler! Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre opplevelse på elwo.no Informasjonskapslene brukes til å samle inn statistikk fra besøk på nettsiden for å kunne gjøre funksjonalitet og grensesnitt best mulig for deg.

Godta