Din elektriker i Oslo og Viken
Dr Smiths vei
Guldbergs vei

Nybygg

Enten det gjelder installasjon i ny enebolig, leilighet, hytte eller garasje har vi gode løsninger for prosjektering og utførelse. Dette gjøres alltid i samarbeid med eier, for å sikre at anlegget blir etter ønsker og behov.

Trenger du hjelp eller har spørsmål i forbindelse med installasjon i nybygg, ikke nøl med å ta kontakt for en prat om hva vi kan bistå med!

Smarthus

Vi leverer og installerer smarthus fra alle de kjente leverandørene, ta kontakt med oss for mere informasjon og tilbud. 

Fibaro
Google Home
Kontor
Soverom
Lamper
Terrasse
Gate

Belysningsplan

Belysning er en viktig del av interiøret, både for å få nok lys der det trengs, skape stemning og bruke lys til å fremheve bilder og malerier. Det er også fint å bruke dekorbelysning i trapper og andre steder hvor man ønsker å fremheve detaljer. Dette bør gjøres så tidlig som mulig i prosessen for å få nok lyspunkter og eventuelt skjule ledninger i tak og vegger. Vi hjelper dere å lage belysningsplaner til de forskjellige rommene og lokalene.

Rehabilitering av elektriske anlegg

ELWO AS har bred kompetanse innen rehabilitering, og vi gjør gjerne ditt elektriske anlegg både sikrere og enklere å betjene. En investering i rehabilitering resulterer ofte i store strømbesparelser og økt brannsikkerhet. Vi rehabiliterer alt fra enkle el-installasjoner til moderne styringssystemer som opereres via telefon eller nettbrett. Kontakt oss i dag for mer informasjon og priser.

Thinking
Drawing
ELWO AS BIL

Elektrikervakt

Har strømmen gått? Har du jordfeil? Blinker lyset uten grunn?
Har sikring eller jordfeilbryter gått, og du får ikke lagt den inn igjen?
Mistenker du alvorlig feil som kan medføre brann eller personskade
om du ikke fikser problemet umiddelbart?
Ring vår vakttelefon 46 36 14 44 utenom normal arbeidstid.Fra kun kr 3500,- + mva.

Vi bruker informasjonskapsler! Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre opplevelse på elwo.no Informasjonskapslene brukes til å samle inn statistikk fra besøk på nettsiden for å kunne gjøre funksjonalitet og grensesnitt best mulig for deg.

Godta